Gefaseerde aanpak zorgt voor vertrouwen

Gefaseerde aanpak zorgt voor vertrouwen
Vier jaar geleden ging het roer om bij logistiek dienstverlener G. Snel uit Woerden. Een flink aantal vernieuwingen was het gevolg. De stapsgewijze invoering van een ritplanningsysteem plus boordcomputers is kantoor huren zuidas de huidige uitdaging. Logistiek dienstverlener G. Snel werd door de crisis gedwongen om nog slimmer te werkte gaan, vooral op het gebied van planning.
Planningsoftware allang in huis Het planpakket Ortec Shortrec van softwareleverancier Ortec, had G. Snel al enige jaren in huis. Door het verbeteren van een aantal instellingen verliep de planning al een stuk kantoor huren leeuwarden beter. ‘Daar zit muziek in dachten we toen; aldus Jan Hassing, operationeel directeur van G. Snel. ‘Aan het eind van de dag lag er echter een enorme druk bij de planning. Dat moest anders. Daarbij is Shortrec een
single-useroplossing: Het bedrijf koos voor Ortec Transport & Distribution (Ortec TD), een multi-user rit-en routeplanningsysteem. ‘Deze applicatie kantoor huren rotterdam kan de groeiende stroom van orders beter opvangen en de blok- en distributievrachten gecombineerd plannen; aldus projectleider Luc Analbers van Ortec.
Boordcomputers Tegelijkertijd zijn de boordcomputers van leverancier Punch in de 85 trucks gemonteerd. Deze Carcubes sluiten naadloos aan bij Ortec TD en worden door de chauffeurs ervaren als gebruiksvriendelijk. ‘De kantoor huren zwolle chauffeurs krijgen dezelfde vragen te zien als bij de oude boordcomputer; aldus Hassing. ‘In stappen zullen nieuwe vragen worden toegevoegd.